Otvorenje Sportskog centra Nippon

Kako je to izgledalo i odvijalo se na dan otvorenja 21.12.2015.

Nakon što su se naši članovi, njihovi roditelji i prijatelji Judo kluba Nippon okupili,  pozdravnu riječ održao je predsjednik  kluba Aleksandar-Saša Šafranić, nakon čega je uslijedilo rezanje svečane vrpce čiju je čast  imao prof. dr. sc. Hrvoje Sertić, predsjednik stručno trenerske komisije Hrvatskog Judo saveza i time uveličao naše svečano otvorenje nove dvorane.

Svim prisutnim veliki i gromoglasan pljesak izmamili su naši mali judaši koji su izveli prekrasnu demonstraciju judo tehnika i time prikazali kakve sve vještine i znanja stječu napornim i redovitim treniranjem.

Kao i svake godine nagradili smo svoje najuspješnije natjecatelje u 2015. godini koje smo nagradili simboličnim poklonima. Kako bi nam ovaj vrlo važan dan ostao u što duljem i ljepšem sjećanju organizirali smo grupno slikanje.

Naše nijedno druženje nije prošlo a da se u organizaciju nisu samovoljno uključili i naši roditelji koji su i ovaj put pokazali da veličina ovog mladog ali danas već velikog kluba čine izuzetna i hvalevrijedna povezanost između kluba, roditelja i njihove djece koja su naš glavni razlog velikog ulaganja i odricanja. HVALA VAM SVIMA

 

nippon-otvorenje(1) nippon-otvorenje(2)nippon-otvorenje(3) nippon-otvorenje(4) nippon-otvorenje(5) nippon-otvorenje(6) nippon-otvorenje(7) nippon-otvorenje(8) nippon-otvorenje(9) nippon-otvorenje(10) nippon-otvorenje(11) nippon-otvorenje(12) nippon-otvorenje(13) nippon-otvorenje(14) nippon-otvorenje(15) nippon-otvorenje(17) nippon-otvorenje(18) nippon-otvorenje(19) nippon-otvorenje(20) nippon-otvorenje(21) nippon-otvorenje(22) nippon-otvorenje(23) nippon-otvorenje(24) nippon-otvorenje(25) nippon-otvorenje(26) nippon-otvorenje(27) nippon-otvorenje(28) nippon-otvorenje(29) nippon-otvorenje(30) nippon-otvorenje(31) nippon-otvorenje(33) nippon-otvorenje(34) nippon-otvorenje(35) nippon-otvorenje(36)